Parteneri

  1. SC SILVER TRADING SRL

S.C. SILVER TRADING S.R.L. PITESTI este o societate romaneasca cu capital integral privat, cu sediul în Romania, municipiul Pitesti, str. Negru Voda, nr. 45 D, judetul Arges, care desfasoara in principal urmatoarele activitati: -lucrari de constructii civile si industriale, lucrari amenajari exterioare si interioare, -lucrari de instalatii si constructii auxiliare, confectii metalice si alte lucrari de finisare, -lucrari de alimentare cu apa si canalizare, hidroizolatii, executie canale termice, -îmbracaminti bituminoase, drumuri forestiere,terenuri sportive etc; Firma isi axeaza activitatea pe sectorul serviciilor de constructie contribuind cu un inalt nivel de specializare in cadrul fiecarui sector in parte, beneficiind de o echipa tanara, dinamica si foarte bine calificata. Este o societate dotata cu toata gama de utilaje tehnologice necesare executarii la cheie a constructiilor contractate si personal cu inalta calificare in domeniu. De-a lungul anilor pe langa activitatea de baza a format si personalul propriu prin cursuri in cadrul firmei si a asigurat stagii de practica pentru foarte multe cursuri din domeniul constructiilor. Produce si ofera garantie in urmatoarele domenii:
-constructii si instalatii la cheie
-amenajari de spatii
Societatea are in prezent 150 de angajati de inalta calificare in domeniu, specializati in executarea lucrarilor de constructii pe domenii de activitate: zidari , zugravi , vopsitori , lacatusi confectii metalice si din aluminiu , sudori , tamplari , dulgheri , mozaicari , marmurari , parchetari , electricieni , mecanici intretinere utilaje din dotare.

  1. ASOCIATIA DE CONSULTANTA SI DEZVOLTARE ECONOMICA SI SOCIALA DRAGASANI (ACDES)

ACDES este acreditata pentru desfasurarea activitatii de formare profesionala. A asigurat desfasurarea cursurilor de zidar,pietrar,tencuitor,dulgher tamplar,parchertar la care au participat 150 persoane , majoritatea de etnie rroma. ACDES a asigurat consultanta in realizarea programelor pentru autorizarea ca formator a fundatiei M.W.B. Romania in 6(sase) ocupatii. ACDES a participat ca partener in implementarea proiectului « Dezvoltarea resurselor umane de la intreprinderi aflate in proces de restructurare prin cresterea competentelor manageriale si antreprenoriale » din cadrul Programului de Coeziune Economica si Sociala – Dezvoltarea Resurselor Umane Phare 2002. Rolul ACDES in cadrul acestui proiect a fost: a asigurat desfasurarea activitatilor de informare si consiliere si a coordonat si sustinut activitatea de consultanta in vederea pornirii unei afaceri proprii pentru persoanele interesate. A participat ca partener in implementarea proiectului :”Promovarea cunostintelor manageriale moderne in IMM-uri din judetul Valcea si sprijinirea lor pentru adaptarea la piata europeana”,PHARE2004. a participat ca partener in implementarea proiectului, Phare2005,cu titlul :”Formarea profesionala si antreprenoriala – reusita integrarii socio– profesionale” In cadrul proiectului a asigurat: -a participat si a realizat activitatile de consiliere -a asigurat pregatirea resurselor umane si materiale -a pregatit programa pentru activitatea de formare in meseria de zidar -a pregatit programa pentru cursurile de dulgher. ACDES a participat ca partener in implementarea proiectului: „Model de sustinere a comunitatilor roma din zonele Dragasani si Lovistea confruntate cu saracia, prin initiative de instruire si formare » , Coeziune Economica si Sociala , Dezvoltarea Resurselor Umane , Masuri de Incluziune Sociala , Linia de buget Phare/2006

  1. FUNDATIA COMUNITATEA PENTRU DEZVOLTARE LOCALA BREZOI (FCDL)

2011-2013 – Parteneriat in cadrul Programului Grundtvig Proiectul GRU-11-P-LP-59-VL-FR Ecole Nomade pour des Pratiques Eco-Citoyennes – Eco-Nomadic-School (E-N-S) este o scoala itineranta pentru invatarea reciproca de traditii eco-civice in diferite regiuni europene care isi propune intarirea valorilor democratice printr-un transfer de cunostinte specifice si care au rezistat in timp intre medii sociale, culturale diverse dar si intre generatii diferite . Proiectul implica un parteneriat intre 4 organizatii active in domeniu (AAA-FR, Agency-UK, MyVillages-NL/DE/IT, FCDL-RO) si se sprijina pe reteaua europeana RHYZOM. Proiectul vizeaza 4 contexte europene relevante pentru problematicile ecologice actuale: suburbie-FR, oras post-industrial –UK, ruralitate periurbana-DE si comunitate rurala izolata –RO -2012 Proiect in cadrul Programului Tineret in Actiune RO-12-E090-2012-R1 Implica-te! E distractiv”- Scoala de vara pe teme ecologice. -din 2012 s-a aprobat strategia Leader pentru GAL “Castra Traiana” , grup din care face parte si Fundatia CDL Brezoi fiind astfel direct implicata in dezvoltarea rurala. FCDL a fost partener in implementarea proiectului PHARE2006 „Model de sustinere a comunitatilor rrome din zonele Dragasani si Lovistea confruntate cu saracia , prin initiative de instruire si formare” . 2003–2004 FCDL Brezoi a dezvoltat proiectul “Centrul de Reintegrare profesională Brezoi”, finanţat prin proiectul PHARE RICOP- componenta MRS, în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Vâlcea, proiect ce a avut ca scop identificarea şi aplicarea măsurilor de reintegrarea profesională şi reducere a numărului şomerilor din zona Brezoi. -2003–2004 elaborarea proiectului “Schema de pregătire profesională adaptată la resursele zonei de nord a judeţului Vâlcea şi la strategia de dezvoltare a Brezoiului”, finanţat prin proiectul PHARE RICOP- componenta MAO în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Vâlcea şi APTNV, proiect ce a avut ca scop calificarea profesională a şomerilor în urma unor cursuri de calificare şi stagii de practică efectuate în cadrul firmelor locale. -2005-2008 Fundatia CDL Brezoi s-a implicat alaturi de Primaria Brezoi, Consiliul Judetean Valcea , Euro In Consulting Italia si Romania, IFORMEST –Italia in realizarea unui parc industrial dupa modelul regiunii Venetto din Nordul Italiei in cadrul proiectului „Promovarea unui District al Lemnului in Romania”.

Continutul acestui material nu prezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Comments are closed.